Stay Hotel / A-huset

Kontakt info:

ck@skyproperties.dk eller på tlf: 60634466


Pris: 35.000 kr i månedlig leje.

Detaljer om Stay Hotel i København:

Ejendommen: Stay hotel også kaldet A-Huset. Fra 2007 til 2010 gennemgik huset ny-indretning til 195 lejligheder (hotel Stay) og butikker ved Holgaard Arkitekter. Læs mere under billederne...

Ejendommen:

Stay hotel også kaldet A-Huset. Fra 2007 til 2010 gennemgik huset ny-indretning til 195 lejligheder (hotel Stay) og butikker ved Holgaard Arkitekter. Ahuset blev i 2010 præmieret af Københavns Kommune for bedste ombygning. Samme år blev huset nomineret til en pris, som verdens bedste ombygning på World Architecture Festival (WAF).Derudover rummer ejendommen mulighed for benyttelse af flere hotel-services:Boligen:

Alle veje fører til Rom, og uanset om du ankommer over Bryggebroen, Langebro eller direkte fra motorvejen, er dette en sublim lejlighed, der absolut skal opleves!

Her får du muligheden for at købe 149 m2 ren livsnyder-lejlighed i A-huset - i dag måske bedre kendt som STAY hotel. Hele bygningen er gennemgribende renoveret i 2010 af Holgaard Arkitekter, og blev samme år præmieret af Københavns Kommune for bedste ombygning samt nomineret til verdens bedste ombygning ved World Architecture Festival. Lejlighedens muligheder er da også med til at understrege, at dette er stedet for den kræsne køber.


Lejligheden byder velkommen med ren newyorker-stemning: Tre meter til loftet, rå hvidmalede betonvægge og lofter, betongulv med ilagt varme, og store vinduespartier med udsigt til himlen og amager fælled. Køkkenet fungerer som lejlighedens Grand Central Station, og forbinder den store kombinerede stue og spisestue med lejlighedens lounge-område og yderligere 2 værelser samt walk-in closet. Væggene til værelserne er specialdesignet i jern og glas, og er med til at tegne en fuldendt og unik oplevelse af lejligheden. Køkkenet er ekviperet med eksklusive hvidevarer fra Gaggenau, samt et vinkøleskab, der både giver et touch af luksus til hverdagen, men også giver en ekstra wow-faktor, når gæster kigger forbi til et godt glas vin.


Fra stuen er der adgang til egen altan, hvorfra der er udsyn over fælleden hen over DR-byen. Det er selvfølgelig også muligt at tage elevatoren 2 etager op, og nyde den fulde udsigt over Københavns tage, eller følge med i den spændende udvikling, der lige nu foregår på Bryggen, fra den 3.800 kvm store bakkede tagterrasse, der ligesom Roms syv høje, inddeler terrassen i syv "rum".